Marina

Porto Lalzi

Marina

Porto Lalzi

YACHT LIFESTYLE

Marina e Porto Lalzit shtrihet në bimësinë e pasur të kepit, një zonë e mbrojtur si në aspektin tokësor ashtu edhe në atë detar.
https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/berthing-marina.jpg

JETO NË DETANKORIMI

Kjo marinë e re në bregun e Adriatikut do t’i shtojë rrugës së Mesdheut deri në 370 vende ankorimi, me të gjitha shërbimet e mundshme logjistike dhe administrative të përfshira. Të jeni të sigurt që Porto Lalzi Marina do t’ju bëjë të ndiheni sikur të jetë vendi ideal i krijuar për të mbështetur Yacht Lifestyle.

SHËRBIMETProjektuar për të takuar
kërkesat tuaja

ANKORIMI370 hapësira ankorimi
ZONA UJORE22,133 ㎡
ZONË E GJELBËR90,280㎡
ZONAT E RRUGËVE DHE SHESHEVE54,891㎡
PISHINA TË JASHTME2,500㎡
https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/crew-club-marina.jpg

JASHTË EKIPITKLUBI I EKUIPAZHIT

Jeta e gjallë në Porto Lalzi nuk do të ishte e mundur pa punën e njerëzve profesionistë dhe të aftë që janë pjesë e Klubit tonë të Ekuipazhit. Ata janë motorri që e mban këtë komunitet të ecë përpara.

Edhe ju mund të jeni pjesë e ekipit tonë dhe të përjetoni stilin e jetesës emocionues në Porto Lalzi. Bashkohu tani!

NA KONTAKTONIRezervoni një Takim

Jeni të interesuar të investoni/të blini një pronë (Vilë apo Apartament), të merrni me qira një rezidencë pushimi ose të akomodoni jahtin tuaj?
Jemi në shërbimin tuaj. Na lini kontaktet tuaja dhe do t’ju kontaktojmë së shpejti.

  gallery-1
  Resort Luksoz Shqipëri
  Resort Luksoz Shqipëri
  Resort Luksoz Shqipëri
  Luxury Resort Albania
  Luxurious Coastal Properties
  gallery-7
  gallery-8
  gallery-9
  gallery-10
  gallery-11
  gallery-12

  Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.