Hotele

Mënyrë Jetese LuksozeNJË SHTËPI

LARG SHTËPISË

Mënyrë Jetese LuksozeNJË SHTËPI LARG SHTËPISË

Përballë pamjes mahnitëse të detit, Ju mirëpresin dy hotele, secili me stilin e tyre Unik dhe modern. Shërbimi ynë i përsosur me 5 yje do t'ju bëjë të ndiheni si në shtëpi. Hotelet tona janë ideuar që të jenë “Shtëpia juaj larg shtëpisë”. Destinacioni i përsosur për udhëtarët dhe vizitorët që kërkojnë një eksperiencë unike pushimi.

HAPËSIRA TË BOLLSHME BANIMI

KOPSHTE TË DEDIKUARA

BALLKONE PRIVATE

SIGURIM PRIVAT

HOTELET TONA

Të konceptuara për t'u shkrirë në mënyrë të përsosur me zonën përreth, hotelet tona u ofrojnë vizitorëve që kërkojnë komoditet dhe relaks një ndjenjë përkatësie. Ne synojmë t'i bëjmë të gjithë mysafirët tanë të ndihen menjëherë pjesë e komunitetit tonë, pavarësisht nga kohëzgjatja e qëndrimit të tyre. Ne i mirëpresim të gjithë me të njëjtën mikpritje siç e kanë zakon dhe për të cilën shquhen të gjithë shqiptarët.
Hotelet tona ofrojnë zgjidhje ideale për të gjithë, Për ju që pëlqeni jetën e zhurmshme mund të zgjidhni të qëndroni në Hotelin pranë Marina Porto Lalzi dhe njëkohësisht të përfitoni dhe të shijoni zonën plot jetë të Cittadella-s. Ndërsa për Ju që doni të bëni një zgjedhje më të qetë mund të qëndroni në hotelin tjetër të fshehur mes pemëve dhe me pamje nga zona e qetë e bregdetit.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.