Apartamente

Jetesa ModerneMODERNE

DHE ME SHUMË HAPËSIRË

Jetesa ModerneMODERNE DHE ME SHUMË HAPËSIRË

Apartamentet tona moderne janë ideuar të ofrojnë hapësira të bollshme banimi me një ndjenjë të lartë estetike. Ndërtesat tona do të kënaqin çdo dëshirë dhe pritshmëri tuajën duke ju ofruar një jetesë të niveleve bashkëkohore. Kjo është mundësia juaj për të jetuar bukur 365 ditë të vitit dhe mbi të gjitha të jeni pjesë e një komuniteti që ju ofron dhe garanton mundësi pa fund.

HAPËSIRA TË BOLLSHME BANIMI

KOPSHTE TË DEDIKUARA

BALLKONE PRIVATE

SIGURIM PRIVAT

APARTAMENTET TONA

Për të gjithë ju që i gëzoheni për ndjenjën e përkatësisë në një komunitet, atëherë blloqet tona të apartamenteve mund të jenë një zgjedhje më e përshtatshme për ju dhe familjen tuaj. Të ndërtuara pranë një shëtitoreje 3 km të gjatë, ne ofrojmë një shumëllojshmëri apartamentesh luksoze si: duplekse me kopshte të dedikuara dhe ballkone private dhe penthouse-e të bollshme që ofrojnë një pamje mahnitëse të horizontit dhe detit të mrekullueshëmm.
Ju mund të zgjidhni të thithni ajrin e pastër të pyllit afër pishave ose të shijoni pamjen e Citadella-s dhe Portit të jahteve nga komoditeti i ballkonit tuaj.
Porto Lalzi ju ofron të gjitha alternativat.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.