Yacht Lifestyle

Lundroni në ujërat e mahnitshme blu të bregdetit shqiptar në detin Adriatik. Çlodhuni dhe zhytuni thellë në fuqinë shëruese të valëve sepse vetëm Aty do të zbuloni kuptimin e vërtetë të “Yacht Lifestyle”.
https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/hd_0006_marina.jpg

MENAXHIM PRONE

Një mundësi e artë për të kthyer pronën tuaj nga një arratisje perfekte vetëm për pushime në një Investim dinjitoz për të gjithë vitin.

SHËRBIMET E JAHTEVE

Ne ofrojmë të gjithë gamën e shërbimeve për të akomoduar në mënyrën më të mirë të mundshme Jahte me madhësi deri në 40 m.

KATËR SEZONE

Një shkrirje e mënyrës së jetesës moderne dhe natyrës së pacënuar për t’u eksploruar gjatë gjithë vitit.

QËNDRUESHMËRIA

Një koncept dizajni që synon të ketë ndikim minimal në mjedis.

https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/hd_0000_2A1-3.jpg

PERLA E GJIRITPorto Lalzi

I ndodhur në bregun e Adriatikut, të një vendi mesdhetar të ndriçuar nga pothuajse 365 ditë nga dielli Porto Lalzi, është konceptuar si një Fshat i ditëve moderne që përfshin më të mirat e të dyja ekzistencave, ujin dhe tokën. E mbrojtur nën hijen e kurorave të padepërtueshme të pishave, kjo parajsë e izoluar, ofron një pamje të pazakontë dhe mbresëlënse të detit. Rezidenca premium të cilat janë ideuara për të dhuruar privatësi të përsosur si dyqane, kafene dhe restorante ekskluzive.

Koncepti i projektimit të Porto Lalzit bazohet në qëndrueshmërinë maksimale dhe ndikimin minimal në mjedis.

Parkimi nëntokësor, termoizolimet e ndërtesës me cilësi të lartë dhe hapësirat e jashtme rekreative të mbushura me gjelbërim do të garantojnë mikroklimën perfekte për të gjithë banorët.

NJË VEND PËR TË JETUARKomuniteti

Porto Lalzi synon të krijojë një Komunitet me qëllimin e vetëm që të jetë banesa për njerëz me prejardhje dhe kombësi të ndryshme, të cilët ndajnë të njëjtën filozofi jete që është; dëshira për të shijuar në maksimum veçantinë e stilit të jetës së jahteve.

https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/hd_0002_Zyra-3.jpg
https://portolalzi.com/wp-content/uploads/2023/05/hd_0002_Zyra-3.jpg

NJË VEND PËR TË JETUARKomuniteti

Porto Lalzi aspiron të nxisë një komunitet dhe të bëhet shtëpia e njerëzve me prejardhje dhe kombësi të ndryshme që ndajnë të njëjtën filozofi në jetë, për të shijuar në maksimum veçantinë e stilit të jetesës së jahteve.

FAQ Rreth Shqipërisë

Cila është klima e Shqipërisë?

Shqipëria gëzon një klimë mesdhetare, me verë të ngrohtë, të thatë dhe dimër të butë e të lagësht. Pjesa perëndimore e vendit, e ndikuar nga ajri i ngrohtë detar i deteve Adriatik dhe Jon, është zakonisht më i nxehtë se pjesa tjetër e Shqipërisë, me temperatura që shkojnë deri në 5 °C në dimër dhe mbi 30 °C në verë.

Çfarë gjuhe flitet në Shqipëri?

Gjuha shqipe është gjuha zyrtare në Shqipëri. Është gjuha amtare e 98% të popullsisë së vendit. Përveç Shqipërisë, kjo gjuhë flitet gjerësisht nga qytetarët shqiptarë etnikë të Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi.

Cila është monedha që përdoret në Shqipëri?

Monedha zyrtare e Shqipërisë është LEK. Megjithatë, euro pranohet nga pothuajse çdo biznes. Shumë vizitorë zgjedhin të paguajnë me një kartë krediti, megjithëse vendasit paguajnë kryesisht me para në dorë, dhe ju mund t’ju duhet të paguani komisione shtesë për çdo tërheqje ose pagesë me kartë.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.