Shërbimet

Ambientet tona dhe ekuipazhi shumë i trajnuar ofrojnë të gjitha lehtësitë për një qëndrim perfekt në Porto Lalzi.

PËRFITIMET

PËRFITIMET

Me 370 vende ankorimi, Porto Lalzi është ideuar të strehojë jahte të të gjitha madhësive dhe kombësive, duke Ju ofruar atyre një “shtëpi” në Det. Ekuipazhi ynë profesional do të plotësojë me përpikmëri çdo nevojë apo kërkesë të kapitenëve, pronarëve dhe udhëtari që na viziton përmes Detit.

Depozita e Karburantit

Siguri 24 orë

Ekip Shumëgjuhësh

Pika e Energjisë Elektrike

Objektet e Riparimit

Wi-Fi Falas

Ne jemi ekspertë në ofrimin e kujdesit të Jahteve. Ne disponojmë të gjitha njohuritë dhe kontaktet e duhura për t’ju ofruar në kohë reale të gjithë asistencën e duhur për çdo Jaht. Gama e gjerë e objekteve dhe shërbimeve tona garanton mirëmbajtjen dhe sigurinë e Jahteve tuaja.
Ambientet tona dhe ekuipazhi ynë i super trajnuar ofrojnë të gjitha lehtësirat e mundshme për t’Ju dhuruar një qëndrim sa më komod & perfekt në Porto Lalzi.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.