Ankorimi

KAPACITETETANKORIMI

KAPACITETETANKORIMI

Me rreth 370 vende ankorimi, Marina Porto Lalzi ofron shërbime të cilësisë premium për jahte të të gjitha madhësive. E gjithë logjistika në dispozicion do të sigurojë që qëndrimi juaj në ujërat shqiptare të jetë i këndshëm dhe emocionues.
ANKORIMI VEROR

OFERTA VEROREANKORIMI VEROR

Nëse planifikoni të nisni një aventurë verore mesdhetare këtë vit, sigurohuni të ndaloni në Porto Lalzi. Ofertat tona speciale të ankorimit, shërbimi perfekt dhe bregdeti mbresëlënës do t'ju bëjnë të dëshironi të ktheheni përsëri.
ANKORIMI DIMEROR

PORTI I SHTËPISËANKORIMI DIMEROR

Bëjeni Porto Lalzin portin tuaj të shtëpisë duke blerë një vend për jahtin tuaj në një nga zonat tona më të mira të ankorimit. Bëhu banor afatgjatë i Marinës Porto Lalzi dhe përfito nga ofertat tona speciale për ankorim gjatë gjithë vitit.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.