HomeTag

Investime ne prona Archives - Porto Lalzi

Perla e fshehur në Shqipëri – Resorti luksoz Porto Lalzi

Resort luksoz në Shqipëri? I vendosur mes bukurisë së ashpër të Rivierës Shqiptare, ku Deti Adriatik i bruztë puth plazhet e pacenuara dhe ullishtat e lashta pëshpëritin sekretet në erë, shtrihet një strehë e luksit të pashembullt – resorti luksoz Porto Lalzi. Më shumë se thjesht një resort, Porto Lalzi është një ftesë për të...

Prona në Shitje në Gjirin e Lalzit

Prona në Shitje Gjiri Lalzit? Deti Adriatik shkëlqen nën diellin shqiptar, duke u përplasur me brigjet e pacenuara të Gjirit të Lalzit. Këtu, mes bukurisë natyrore që të lë pa frymë, të pret një mundësi e jashtëzakonshme: zotërimi i një pjese të parajsës në Porto Lalzi. Ky zhvillim kryesor tejkalon jetesën e zakonshme bregdetare, duke...

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.