Përfitimet

Përfitimet e “Yacht Lifestyle”

Prona juaj në Porto Lalzi mund të bëhet një mundësi e përjetshme që duhet ta kapni.
MENAXHIMI I PRONAVE

PROFESIONALMENAXHIMI I PRONAVE

Zotërimi i një prone në Porto Lalzi do t'ju ofrojë juve dhe familjes suaj portën e përsosur për në jetën tuaj të përditshme. Me mbështetjen e menaxhimit profesional, ju mund ta ktheni pronën tuaj të pushimeve në një investim që gjeneron të ardhura. Ekipi ynë do të kujdeset për gjithçka. Ata do të sigurohen që prona juaj të marrë mirëmbajtjen e duhur dhe të jepet me qera.
STILI I JETESËS

NJË VEND PLOT JETËSTILI I JETESËS

Shëtitjet e gjata përgjatë shëtitoreve, darkat me stil në restorantet buzë detit dhe pjesëmarrja në eventet e shumta e të ndryshme janë vetëm disa shembuj të gëzimit që mund t'ju ofrojë stili i jetës së Porto Lalzit. Zhyte veten në lumturinë e përkatësisë në një komunitet që është shumë i gjallë gjatë gjithë vitit.
LEJE QËNDRIMI NGA INVESTIMI

PËRFITIMETLEJE QËNDRIMI NGA INVESTIMI

Që nga viti 2021, investimi në pasuri të paluajtshme u jep shtetasve të huaj të drejtën për të marrë një leje qëndrimi në Shqipëri. Zotërimi i një prone në Porto Lalzi do t'ju japë mundësi për të jetuar dhe për të shijuar përfitimet e një vendi mesdhetar për aq kohë të dëshironi.

Kontaktoni Tani

Copyright © Porto Lalzi. Created by Ahead Creative.